O nama

Upoznajte mene i moj tim

stipe i andrija

Stipe trenutno radi u Michelin © BIB Gourmand restoranu u Splitu. Njegova karijera koja se proteže preko 15+ godina u kuhinji prožeta je i pod velikim je utjecajem biološke raznolikosti njegovog doma u kojem je odrastao. Planinski lanaci Dalamatinske Zagore, morska raznolikost koje se proteže ispred Splita, njegovog rodnog grada, i pašnjaci u ruralnoj pozadini samo korak od grada. To se uvelike odrazilo na njegovu ljubav prema hrani i kuhanju.

Iznimne blagodati zemlje i mora koji Hrvatskoj hrani daju nevjerojatnu lakoću i intenzivne okuse temelj su njegovih jela. Kažu kad ti život da limune napravi limunadu... pa Stipe je uzeo sve što je mogao pronaći i pretvorio u nesvakidašnji gastronomski doživljaj koji se ne samo kuša već i osjeti. U partnerstvu s kolegom Andrijom, koji dijeli jednaku količinu strasti i inspiracije za vino i žestoka pića, stvorili su skladnu simfoniju simbioze hrane i pića koja nadilazi sva očekivanja gastronomskih doživljaja.

BOOK NOW